neverinov blogneverinov blog

Sendvič sa salamom


Image and video hosting by TinyPic

Sendvič ili pogača sa salamom....



Dragi prijatelj pokušava već godinu dana dobiti dozvole kako bi pokrenuo ugostiteljski obrt u kojem će peći i dostavljati ono što u cijelom svijetu zovu pizzom a kod nas se od sada pa na dalje zove sendvičem.

Kada je nakon nebrojeno puta nanovo hodočastio kod birokracije da vidi kad će zaduženi ljudi za to izaći na teren da vide lokal i da mu daju dozvolu oni su ga onako nezainteresirano upitali

"zar vam je hitno?"


Kada je to čuo i nakon što mu se um zamračio i došla mu volja da im kaže ono što ih ide ipak se suzdržao i samo izustio jedno "da". Hoće li ovdje kraj biti birokratskoj zavrzlami ja to ne znam ali nadamo se da nam to neće pokvariti probnu rundu gdje će se cijela ekipa naći da proba te dugonajavljene pizz... pardon sendviče.


Kako je ovdje zdrav razum izgubio bitku sa pravilnicima i zakonima? Gdje je došlo do kratkog spoja? Čiji se to um poigrao sa surealnosću i čija je rukica stavila pečat na takve besmislene pravilnike bez razuma i logike? Jel poanta u tome kako bi neki zakon imao prođu da ima preduvjete biti nehuman, štetan i beskoristan?


U glavi mi se roje tisuće pitanja ali na kraju moram priznati da ja ovaj način vođenja države/županija/gradova jednostavno ne kužim. Ne kužim jebemu miša!!!



Bajsu zašto mora biti tako apsurdno? Meni ova priča pari ko da ju je smislio Pametni zub.





Post info
12.11.2010. (22:39)
30 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

<< Arhiva >>