neverinov blogneverinov blog

Invazija!!






Malo je paradoksalno kako se u punom jeku bijele kuge (Rijeka je od 1991 izgubila čak 15 tisuća stanovnika !!!!) bojimo nekakve invazije Kineza i drugih koji će nam jednostavno oteti poslove, žene i prostor.

Mislim da ni Kinezima nismo apetibilni s takvim nametima plus što moraš kvarat vrijednosti proizvoda predati državi koja ne opravdava takav visoki iznos pošto je šlampava i služi za namirenje stranačkog kadra.

Malograđanski mentalitet cvili i reži ne razmišljajući istovremeno da su naši očevi i djeca u inozemstvu gdje zarađuju za kruh i isto tako "otimaju" nekome posao.

Kao i ovdje to su poslovi koje nitko ne želi raditi pa mi nije jasno što se to otima.

Istovremeno stranci drže sve banke osim jedne (a i ta će na bubanj) koje smo sanirali javnim novcem prije nego što smo ih prodali.

Vjerujem da su tu bolesnu odluku odigrali Tuđman i kompanija u zamjenu za neku siću ispod pulta. Tako da ako želite vidjeti pobjednike Domovinskog rata onda samo morate pogledati tko se namirio i kome je sad lijepo u sirotoj našoj.


Ali koliko vidim Pero Perić s tim nema problema.

Pa takvim još gradimo i statue umjesto da ih trpamo u zatvore nakon što im rekviziramo imovinu i stavimo ju u fond za gospodarstvo.




Post info
16.02.2015. (16:20)
51 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

<< Arhiva >>