neverinov blogneverinov blog

Kako su se zaštitili




Nažalost, dopustio sam očima da prolete kroz ovaj članak i povezao konce sa jučerašnjim predavanjem na kojem sam prisutstvovao.

Postoji obrazac sa izjavom o spriječavanju sukoba interesa koji potpisujemo mi smrtnici koji našim porezom plaćamo postojanje ovog sistema dok za političare naravno isto ne vrijedi jer su postavljeni službenom dužnošću.

Pogledajte koliko je monstruozna ova jedna jedina rečenica:

SUKOBOM INTERESA NE SMATRA SE SITUACIJA U KOJOJ PREDSTAVNIK NARUČITELJA ILI POVEZANA OSOBA PREDSTAVNIKA NARUČITELJA [tj.u krvnom srodstvu uspravne loze] UPRAVLJAČKE POSLOVE U GOSPODARSKOM SUBJEKTU OBAVLJA KAO SLUŽBENI PREDSTAVNIK NARUČITELJA, A NE KAO PRIVATNIKA.

Ako ste visokoobrazovani i niste shvatili ovu rečenicu ne brinite se, nije stvar u vašem intelektu već je stvar o legaliziranim kriminalnim radnjama sa kojim se političari štite kako nebi odgovarali pred zakonom.


Kako bi nam lakše skrenuli pozornost sa takvih činjenica postoji isprobana metoda dijeljenja naroda u ustaše i partizane. Pa sad ti budi domovinski zahvalan...


Kako bi se održao privid da je nešto učinjeno:

Šesteročlana uprava HEP-a je u ponedjeljak nakon sjednice, koja je trajala više sati, ipak odlučila smijeniti Čule. Da li će odgovarati je drugo pitanje.



Oznake: mučnina, poštenje, podjebavanje

Post info
23.05.2015. (10:59)
9 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

<< Arhiva >>